Bojan Ivanc
Ali bo res v letu 2023 bolje, kot so nam napovedovali?
Pridružite se tudi vi!

7.

ekskluzivni pogovor Podjetne Slovenije:

ZA OGLED VSEBINE JE POTREBNA PRIJAVA

Prijava

KAJ PRIDOBITE S PARTNERSTVOM?

Tiskane izdaje revije, lahko sodelujete na spletnih dogodkih, poleg tega pa dobite posnetek in predstavitve naših skrbno izbranih sogovornikov na svoj e-naslov.

Bojan Ivanc je univerzitetni diplomiran ekonomist. Na Gospodarski zbornici je zaposlen kot vodja analitske skupine od novembra 2013.

Skrbi za makroekonomske napovedi in sisteme finančnih računov gospodarskih družb. Vključuje se v pomembnejše iniciative Zbornice, kjer je potrebna analitska podpora in so povezana z ukrepi in vplivom na gospodarstvo.
Objavlja številne članke v Bančnem Vestniku, strokovni reviji za bančništvo ter v finančnih sekcijah dnevnikov na temo ekonomije, finančnih trgov in mednarodnega bančništva.

(Povzeto iz GZS.SI)

SPREMLJAJTE TUDI VI POGOVORE V ŽIVO! 

Voditelj spletnih pogovorov in urednik Podjetne Slovenije

Goran Novković

Bogate izkušnje ga odlikujejo kot odličnega poznavalca slovenskega podjetništva. Odgovorni urednik Podjetne Slovenije, bivši izvršni direktor Gospodarske zbornice Slovenije, SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, je nastopal v mnogih pomembnih slovenskih medijih, pa tudi tujih: na HRT, Bloomberg Adrii, Al Jazzeri Balkan…

Vsebina

Pomakni se na vrh