»Ljudje bomo mediatorji med GPT-ji.«

Kako bosta umetna inteligenca in ChatGPT spremenila podjetništvo? To je bila osnovna tema majskega spletnega pogovora za naročnike in partnerje Podjetne Slovenije. Gosta: Miha Lavtar, podjetnik, lastnik Optiweba, in Matej Golob, soustanovitelj in vodilni partner CorpoHuba. 

Optiweb se ukvarja z inovativnimi spletnimi stranmi, trgovinami, konfiguratorji, PIM-sistemi in celostnim digitalnim marketingom. A Miha Lavtar digitalizacijo spremlja veliko širše. Izjemno je aktiven na družbenih omrežjih in pozorno spremlja zadnje dogodke v zvezi s ChatGPT-jem.

Matej Golob pa kot partner v podjetju CorpoHub vodjem in ekipam v organizacijah z modernimi metodami pomaga postati še učinkovitejši, agilnejši in inovativnejši – natanko to, kar naj bi pospešil tudi ChatGPT. Poslanstvo CorpoHuba je namreč usposabljati vodje in ekipe, da ustvarjajo večjo vrednost.

ZA OGLED VSEBINE JE POTREBNA PRIJAVA

Prijava

Vsebina je omogočena partnerjem, za ogled je potrebna prijava v portal. Še niste naš partner? Več informacij o partnerstvu si oglejte spodaj.

POSTANITE PARTNER PODJETNE SLOVENIJE

Tiskane izdaje revije, lahko sodelujete na spletnih dogodkih, poleg tega pa dobite posnetek in predstavitve naših skrbno izbranih sogovornikov na svoj e-naslov.

PAKET VKLJUČUJE:

  Sorodni prispevki

Pomakni se na vrh