»Ljudje bomo mediatorji med GPT-ji.«

Kako bosta umetna inteligenca in ChatGPT spremenila podjetništvo? To je bila osnovna tema majskega spletnega pogovora za naročnike in partnerje Podjetne Slovenije. Gosta: Miha Lavtar, podjetnik, lastnik Optiweba, in Matej Golob, soustanovitelj in vodilni partner CorpoHuba. 

Optiweb se ukvarja z inovativnimi spletnimi stranmi, trgovinami, konfiguratorji, PIM-sistemi in celostnim digitalnim marketingom. A Miha Lavtar digitalizacijo spremlja veliko širše. Izjemno je aktiven na družbenih omrežjih in pozorno spremlja zadnje dogodke v zvezi s ChatGPT-jem.

Matej Golob pa kot partner v podjetju CorpoHub vodjem in ekipam v organizacijah z modernimi metodami pomaga postati še učinkovitejši, agilnejši in inovativnejši – natanko to, kar naj bi pospešil tudi ChatGPT. Poslanstvo CorpoHuba je namreč usposabljati vodje in ekipe, da ustvarjajo večjo vrednost.

ZA OGLED VSEBINE JE POTREBNA PRIJAVA

Prijava

KAJ PRIDOBITE S PARTNERSTVOM?

Tiskane izdaje revije, lahko sodelujete na spletnih dogodkih, poleg tega pa dobite posnetek in predstavitve naših skrbno izbranih sogovornikov na svoj e-naslov.

  Sorodni prispevki

Pomakni se na vrh