Goran Novković

Goran Novković, odgovorni urednik Podjetne Slovenije, ima po eni strani bogate uredniške in novinarske izkušnje, po drugi strani pa odlično pozna slovensko podjetništvo.

V zadnjih treh desetletjih je bil med drugim namestnik odgovornega urednika Gospodarskega vestnika in časnika Finance, vodja projekta Zlata gazela in odgovorni urednik časopisov Žurnal24 in Žurnal. V zadnjem desetletju pa izvršni direktor Gospodarske zbornice Slovenije in SBC – Kluba slovenskih podjetnikov. Poleg tega, da je odgovorni urednik Podjetne Slovenije je lastnik znamke Pametne zgodbe – coachinga za pametno komuniciranje podjetij in drugih organizacij.

Z vsebinami v reviji Podjetna Slovenija želim skupaj z uredniško ekipo podjetnikom in vsem podjetnim v Sloveniji pomagati z informacijami, kaj jih čakajo v prihodnje, ter z nasveti, kako se lahko na prihajajoče izzive pripravijo in se z njimi uspešno spopadejo.

Zato je revija svojevrsten svetilnik za podjetne in podjetnike, ki opozarja na trende in novosti v prihodnosti.

Svoje prispevke je objavljal v številnih medijih: Delu, Dnevniku, Večeru, Financah, Gospodarskem vestniku, Managerju, Glasu gospodarstva, Žurnalu24, Žurnalu, Studiu City, Pravi ideji, Radiu Študent, portalih 24ur.com, Portalu plus … Nastopal je v vseh pomembnih slovenskih medijih, pa tudi na HRT, Bloomberg Adrii, Al Jazzeri Balkan …

Goran Novković je gimnazijo končal v Škofji Loki, na ljubljanski Fakulteti za družbene vede pa je diplomiral leta 1994 kot novinar mednarodne smeri.

  Sorodni prispevki

Pomakni se na vrh