Slovensko znanje narekuje nove smernice BoxSpring postelje

BoxSpring postelja je oblazinjena postelja. Ustvarja učinek lebdenja. Slovenska izdelava, ročno delo. Kvalitetna BoxSpring postelja, ki jo izdelajo posebej za vas.

Podjetje Maremico je slovensko podjetje z dolgoletno tradicijo.

Leta 1994 so na domači trg lansirali vodne postelje Lectus, nekaj let kasneje so prešli na lastno proizvodnjo, zahvaljujoč kateri so v svoj program vključili tudi izdelavo po meri izdelanih ležišč Leticia.A ker jim inovativna žilica ni dala miru, so nekaj let zatem predstavili oblazinjene postelje z nadstandardno višino ter z unikatnim oblazinjenim box dizajnom, BoxSpring postelje.

Spoznajte inovatorja slovenske BoxSpring postelje

Več desetletij nabiranja izkušenj in znanja, pogovorov s kupci ter iskanja rešitev za udobno spanje vsakemu posamezniku v želji, da bo izbrano ležišče oz. postelja resnično prava za kupca v vseh pogledih, jih je pripeljalo do uspeha. Dandanes se lahko podjetje Maremico pohvali, da so eni vodilnih prozvajalcev kvalitetnih ležišč in postelj na ključ s trajnostno noto.

BoxSpring postelja nastaja izpod rok natančnih tapetnikov, mizarjev in šivilj

Zasluga za to gre v prvi vrsti njihovi vodji razvoja in vizije, Valentinu Marinšku. Skupaj z ekipo razvija osebna ležišča Leticia iz kvalitetnih, prožnih in zračnih materialov ter snuje nove modele visoke postelje BoxSpring.

BoxSpring postelja priljubljena tudi med arhitekti

Lahko bi rekli, da njihova tapecirana postelja BoxSpring narekuje nove trende moderne postelje, ki jo pogosto zasledimo tudi v medijih. Mediji o BoxSpring postelji pogosto omenjajo, da gre za novi trend oblazinjenja, na katerega dajo veliko tudi številni arhitekti in notranji oblikovalci.

Kako nastaja BoxSpring postelja?

Njihova BoxSpring postelja nastaja za vsakega naročnika posebej v izbrani barvi, dizajnu, končni višini in trdoti všitega ležišča. A to še ni vse. Njihovo BoxSpring posteljo z vzmetnico lahko čez čas obnovite, jo celo nadgradite. Gre za trajnostno izdelano posteljo, saj jo lahko njihovi mojstri čez čas pretapicirajo, obnovijo dotrajan del všitega ležišča in še kaj. Kot pri avtomobilu, ko zamenjate dotrajane gume, zavore, končnike … lahko pri tej BoxSpring postelji zamenjate dotrajano prevleko, osvežite udobje všitega ležišča ali spremenite barvo oblazinjenja.

Njihova BoxSpring postelja prejela številne nagrade in priznanja. Med njimi je:
  • priznanje Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije,
  • srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije,
  • priznanje Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije,
  • priznanje Celjskega sejma,
  • srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije za inovativno in patentirano Exclusive Top postiljanje.
Novosti, ki jih prinaša konec letošnjega leta

Lebdeča postelja BoxSpring Fly, ki ustvarja neverjeten videz lebdenja ter BoxSpring postelja Line, ki z minimalističnim oblazinjenjem razveseljuje ljubitelje večne klasike oblazinjenih postelj.

  Sorodni prispevki

Pomakni se na vrh