Mag. Ajša Vodnik je predsednica AmChams in Europe

Mag. Ajša Vodnik je postala nova predsednica AmChams in Europe. Zanjo so glasovali kolegi iz kar 44 držav.

»V veliko čast in odgovornost mi je, da so me kolegice in kolegi izvolili za predsednico in mi s tem izkazali zaupanje, pa ne le meni, ampak celotnemu AmCham Slovenija. Ponosna sem, da so prepoznali odlično delo moje ekipe, saj smo ravno v času pandemije kljub izrednim razmeram uspeli okrepiti povezave po vsej Evropi. Za odlično vodenje se zahvaljujem kolegici Susan Danger, generalni direktorici AmCham EU in aktualni predsednici AmChams in Europe.

Zavedam se, da se soočamo s težavnimi časi, in verjamem, da poslovne skupnosti lahko igramo pomembno vlogo pri izboljšanju življenjskih in poslovnih razmer v svojih državah. Moja prednostna naloga bo spodbujanje vrednot miru, prosperitete, dobrih mednarodnih odnosov in demokracije. 
Omizje dogodka Business Bridge je vodila, še takrat, generalna direktorica AmChama Slovenija, danes in Europe. (Na fotografiji z revijo Podjetna Slovenija).

V svojem programu sem poudarila, kako pomembno je opolnomočiti vsakega posameznika, ekipo in AmCham, ki so zavezani k delu za skupno dobro v svojih lokalnih skupnostih. Kot pomembno željo pa bi/bom predstavila tudi, da bi v vseh AmChamih posvetili še več pozornosti mladim in medgeneracijskemu sodelovanju. AmCham Slovenija je namreč prav v tem segmentu vzor številnim drugim po Evropi.«

AmChams in Europe je krovna organizacija, ki povezuje 49 Ameriških gospodarskih zbornic – AmChamov iz 47 držav, med drugim tudi Amcham Slovenija, ki je tudi partner Podjetne Slovenije.

  Sorodni prispevki

Pomakni se na vrh