Gradnja doma: kaj iščejo zahtevni kupci?

Zahtevni kupci pri gradnji doma iščejo najnovejše trende, najbolj kakovostne materiale, največje udobje in največjo funkcionalnost, pri tem pa niso pripravljeni sklepati kompromisov pri estetiki. Poiskali smo 8 trendov gradnje za zahtevne kupce.

Oblikovalci luksuznih domov namesto le določenega, improviziranega kotička vidijo porast v zahtevah za gradnjo notranjih prostorov, namenjenih največjemu udobju in razvajanju, ne da bi jim bilo treba stopiti iz hiše. V podjetju Mehle gradnje so v zadnjem letu v luksuznih domovih gradili vinske kleti, kinodvorane, telovadnice in fitnese, spa centre, umetniške galerije, show roome in apartmaje za goste.

Zunanji prostori niso več le dodatki hiš, ampak služijo kot razširitev doma. Časi preprostih vrtnih miz in stolov so minili. Danes lastniki stanovanj ustvarjajo razkošne bivalne prostore na prostem s pohištvom, aparati, elektronskimi napravami in senzorji za nadzor temperature, navajajo pri gradbenem podjetju Oberer Homes, kjer se ukvarjajo z gradnjo luksuznih domov.

 

  Sorodni prispevki

Pomakni se na vrh