Chapter Zero : organi vodenja in nadzora, ukrepajte!

Pri pobudi Chapter Zero Slovenia so napisali prvo poglavje na poti do nujnih podnebnih sprememb.

Pri pobudi Chapter Zero Slovenia so napisali prvo poglavje na poti do nujnih podnebnih sprememb. Danes se je namreč odvil otvoritveni dogodek pobude, katere namen je povezati člane nadzornih svetov, uprav in upravnih odborov ter jim predati znanje o vodenju razprav o vplivih podnebnih sprememb.

Chapter Zero Slovenia se tako pridružuje globalni pobudi Climate Governance Initiative, ki podpira razvoj kompetenc organov vodenja in nadzora, da podnebne spremembe uvrstijo med prednostne naloge poslovanja družbe.

Organizirali bodo različne dogodke in delavnice v živo in preko spleta in ustvarjali podkaste. Članstvo je brezplačno in je namenjeno članom nadzornih svetov, uprav in upravnih odborov, strokovnjakom za trajnostni razvoj in podnebne spremembe ter drugim zainteresiranim. Včlanite se lahko tako, da izpolnite obrazec, ki je na voljo na https://www.chapterzeroslovenia.si/.

Vlogo organizacije gostiteljice je prevzela Britansko-slovenska gospodarska zbornica, ki je skupaj z Združenjem nadzornikov Slovenije in družbo Deloitte Slovenija vzpostavila Chapter Zero Slovenia.

 

  Sorodni prispevki

Pomakni se na vrh