Špica International ima na stežaj odprta vrata velikih podjetij v JV Evropi

Podjetje Špica International, vodilni ponudnik rešitev za upravljanje časa, je pridobilo nov certifikat za integracijo s SAP S/4HANA ® Cloud. Podelil ji ga je center za certificiranje SAP ICC.

Z novo certifikacijo lahko Špica največjim zaposlovalcem pomaga pri oblikovanju sodobnega delovnega okolja, digitalizaciji in dvigu produktivnosti. S tem si na stežaj odpira vrata velikih podjetij v JV Evropi. Med njimi so mnoga v procesu digitalne transformacije, prav v tem procesu pa se navadno umesti nadgradnja stare verzije SAP z verzijo S/4HANA Cloud.
Špica in SAP s posodobljeno tehnološko rešitvijo podjetjem pomagata tudi v boju za talente. Poleg tega olajšujeta upravljanje časa tako vodjem kot zaposlenim.
»Čas je zlato. To, kako uspešno ga angažiramo, nas loči od povprečja. Še posebej, če smo direktorji podjetja z nekaj sto ali celo tisoč zaposlenimi. Rezultati so pomembni. A še bolj pomembno je, da jih dosežemo v čim krajšem času. Digitalna revolucija spreminja tudi upravljanje časa. Orodje SAP ERP lahko odlično splanira stroje, orodja in materiale. Na področju planiranja, spremljanja in analize prisotnosti in odsotnosti sodelavcev pa so rešitve Špice postale že nenadomestljive,« izpostavlja Tone Stanovnik, direktor in večinski lastnik Špice International.

  Sorodni prispevki

Pomakni se na vrh