Vaš zanesljivi partner za vsak poslovni izziv

Ambit, d. o. o. je vsestransko in prilagodljivo podjetje, ki obvlada široko področje dejavnost – od zaposlovanja in prodajno tržnih aktivnosti do obračuna plač in poslovnega coachinga.

Ponašajo se z izkušeno in usklajeno ekipo sodelavcev, ki poskrbi za učinkovito poslovno sodelovanje, skladno z naročnikovimi potrebami.

Podjetje Ambit, d. o. o. je nastalo kot odgovor na finančno krizo v letu 2011, ki je močno prizadela podjetje, v katerem je bil takrat zaposlen ustanovitelj. Zaradi ukrepov zmanjševanja števila zaposlenih se je kot član uprave odločil, da izstopi iz družbe in ustanovi svoje podjetje, kamor so se prezaposlili še štirje drugi sodelavci. Ker so ti imeli status invalidne osebe, so zaprosili za status invalidskega podjetja in ga v letu 2012 tudi pridobili.

Izkušeni pri postopkih zaposlovanja tujcev

V Ambitu, d. o. o. so razvijali zelo različne poslovne programe. Obračun plač in razvoj prodajnih konceptov spletnih certifikatov sta bili osnovni storitvi, z leti pa so vse bolj razvijali poslovne storitve. Tako so v letu 2017 postali partner podjetja Workforce, d. o. o., za katerega vodijo vse postopke zaposlovanja tujcev. Utečena ekipa z bogatim znanjem tega področja zagotavlja prihod na delo v Sloveniji ter primerno nastanitev več kot 800 tujcem vsako leto. Z leti se je močno razvil tudi segment obračuna plač.

Široka paleta storitev glede na potrebe strank

Zahvaljujoč veliki prilagodljivosti Ambita na različne potrebe naročnikov njihovo število strank vsako leto raste. Za partnerja na področju GDPR organizirajo poslovno mrežo in z njim razvijajo povsem nov spletni koncept certifikatov skladnosti, ki bo prišel na trg v letu 2024. Konec leta 2020 pa so v proizvodnih prostorih v Črnomlju začeli tudi manjšo proizvodnjo, kjer za večje belokranjsko podjetje sestavljajo določene komponente iz plastike.

Mnogi Ambitovi poslovni partnerji uporabljajo njihove storitve tudi kot izpolnjevanje nadomestnih invalidskih kvot. Čez leta so se izkazali kot odgovoren partner, ki delo opravi zelo kakovostno, cene storitev pa so kljub določenim omejitvam na trgu konkurenčne.

Visoka raven poslovanja dokazujejo nagrade in priznanja

V Ambitu so zelo ponosni na dobre medosebne odnose v 22-članskem kolektivu, ki temeljijo na spoštovanju. Hitra rast v zadnjih letih je predvsem plod zavzetega dela vseh zaposlenih in izbora novih kadrov, ki so po sposobnostih in po odnosu do sodelavcev dobro dopolnjevali obstoječo ekipo. V letu 2022 so prejeli nagrado MEGA navdih za dobro prakso medgeneracijskega sodelovanja v delovnem okolju. Letos pa je bilo podjetje Ambit kot eno od treh podjetij izbrano v ožji izbor časopisne hiše Dnevnik za dolenjsko-posavsko gazelo.

Še naprej bodo širili ponudbo in krepili kakovost

V prihodnosti bodo v Ambitu še naprej dajali velik poudarek razvoju potencialov zaposlenih, naročnikom pa nudili storitev nadpovprečne kakovosti. Prednost širokega asortimaja storitev je tudi ta, da določene negotovosti na trgu ne vplivajo preveč na poslovni rezultat podjetja, hkrati pa v vseh segmentih vidijo velik potencial za rast poslovanja.

  Sorodni prispevki

Pomakni se na vrh