BC Vault – slovenska strojna kripto denarnica

BC Vault– najbolje ocenjena kripto denarnica plod slovenskega znanja

Vlaganje v kriptovalute je v zadnjem času doživelo eksponentno rast in privabilo pozornost mnogih vlagateljev.

Poudariti je potrebno, da ostajajo kriptovalute še vedno tvegana naložba, kar zahteva od vlagateljev previdnost in razmislek preden se odločijo vstopiti v ta dinamičen svet digitalnih naložb.

Eno od ključnih tveganj, s katerim se srečujejo vlagatelji, je veliko število prevar ter kraj.

Prav zaradi slednjega smo v slovenskem podjetju REAL security d.o.o., ki se že več kot 20 let ukvarja z digitalno varnostjo, razvili strojno denarnico, ki velja za najbolj varen način hrambe kripto valut.

BC Vault je najbolje ocenjena kripto denarnica, saj je do sedaj nepridipravom še ni uspelo zlomiti ali v njo vdreti, kot je bilo to v primeru Ledger-ja, Trezora ali drugih strojnih denarnic, ki so bile vse po vrsti zlorabljene.

BC Vault, Ledger in Trezor

BC Vault daje ogromno poudarka na varnosti. Šifrirano je prav vse, podatki invarnostne kopije. Tako se morebitnemu hekerju ne bo uspelo dokopati do vaših privatnih ključev (denarnic). Ti so šifrirani in shranjeni v izredno odpornem in hitrem feroelektričnem pomnilniku (Fujitsu Ferroelectric RAM). Privatne ključe lahko nato varno shranimo na micro SD kartico ali natisnemo na papir (oboje je zakriptirano). FRAM tehnologija se za razliko od FLASH pomnilnika, ki se lahko pokvari oz. izgubi podatke že po 2–3 letih, uporablja v vojaški industriji tudi pri bojnih letalih. Proizvajalec garantira hranjenje podatkov za več kot 100 let.

Ocene uporabnikov in njihove izkušnje najdete na portalu https://www.trustpilot.com.

Pri REAL Security smo tako prepričani v varnosti naše naprave, da je na prav vsaki tudi denarnica, ki vsebuje 1 BTC. Če kateremu uporabniku uspe premagati vso zaščito in dejansko vdreti v napravo, potem lahko 1 BTC brez težav pošlje na svoj račun. Do zdaj ni upelo še nikomur.

BC Vault se izkaže tudi na področju uporabe. Vse svoje kriptovalute lahko pošiljate in prejemate direktno preko BC Vault aplikacije. Podpiramo najbolj popularne kriptovalute, kot so Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin, Tron, BINANCE Coin, Bitcoin Cash in Bitcoin Gold, Tron + TRC10 + TRC20 , Polkadot, Kusama, Crypto.org, Solana + SPL Tokens, Ethereum + ERC20 + ERC721, Cardano + Tokens, Polygon + ERC20 + ERC721 , Velas (EVM/Legacy) + ERC20, BNB BSC + BEP20 + BEP721, Cronos + ERC20 + ERC721, Huobi + HRC20 + HRC721, Fantom + ERC20 +ERC721, BNB BC + BEP2, Avalanche C Chain + ERC20 + ERC721  …

V denarnici je direktno podprtih na milijone kriptovalut, medtem ko je na konkurenčnem izdelku Ledger podprtih le 5.500, na Trezorju pa samo 1.600. Popoln seznam podprtih kriptovalut si lahko preberete na naslednji povezavi. BC Vault omogoča tudi menjavo med kriptovalutami.

Sam paket vsebuje vse tisto, kar sodobni kripto trgovec od takšne naprave tudi pričakuje

Paket sestavljata naprava BC Vault in USB-C kabel. Znotraj škatlice najdemo še štiri nalepke, 1 GB veliko Micro SD kartico in kratek vodič za uporabo.

Na kratko o uporabi

Preden lahko začnete na denarnico veselo nalagati svoj kripto imperij, je seveda treba poskrbeti tudi za varnost. Iz USB-C vhoda odstranimo zaščitno nalepko in BC Vault preko USB vhoda povežemo na računalnik. Nato napravo tresemo in s tem sprožimo generator naključnih števil (giroskopski senzor beleži vaše tresljaje), ki bo podlaga za generacijo vaših privatnih ključev (denarnic).

Priporočamo obisk spletne strani BC Vault First, kjer najdete vodič, ki vas vodi skozi začetne korake. Potrebno je določiti primarno geslo (preko tipkovnice na računalniku) in primarni PIN, ki ga ustvarimo preko pritiskanja na smerne gumbe na desni strani naprave. Pri nastavljanju gesla in PIN-a je treba biti zelo pozoren, saj tu ni prostora za napake. Če katerega od njiju pozabite, potem BC Vault postane neuporaben, saj vam ne bo dovolil dostopa do denarnic.

V nasprotju z drugimi strojnimi denarnicami, ki so zelo majhne in imajo miniaturne zaslone, ima BC Vault velik zaslon, ki lahko prikaže sliko ločljivosti 128×64. Izredno je namreč pomembno, da pred potrjevanjem pošiljanja kriptovalut vse podrobnosti transakcije še enkrat preverite na samem zaslonu naprave. To je namreč transakcija, ki jo bo naprava dejansko potrdila.

Če vam je pomemben videz, je omogočena tudi popolna personalizacija naprave. Na uradni strani si lahko izberete model in dodate ozadje po meri, ki lahko vsebuje različne grafične elemente. Dizajn je prepuščen vaši domišljiji.

Izgled denarnice si lahko ustvarite sami.

Uporabniški vmesnik, ki je na voljo tudi v slovenskem jeziku, je zelo pregleden in enostaven za uporabo, dodatno vam je na voljo spletni portal s pomočjo in odgovori o najpogostejših temah povezanih z napravo BC Vault in kriptovalutami. 

Do sedaj denarnice nepridipravom še ni uspelo zlomiti in to je na koncu največ, kar šteje.

BC Vault je tako ena najbolj varnih kripto denarnic, ki jih lahko trenutno kupite, hkrati pa ponuja uporabniško izkušnjo, ki je udobna, hitra in odzivna.

Uporabniški vmesnik za delo s kripto valutami

Preberite kaj BC Vault denarnici meni eden od najbolj prepoznavnih kripto portalov Coinbureau.

Čeprav na trgu obstajajo bolj poceni izdelki, boste pri vseh njih našli kakšno manjšo pomanjkljivost, medtem ko BC Vault vse najboljše karakteristike združi na enem mestu.

Pridružite se zadovoljnim uporabnikom in poskrbite, da bo vaša naložba v kriptovalute tudi varna.

Obiščite shop.bc-vault.com

Več o avtorjih www.real-sec.com

  Sorodni prispevki

Pomakni se na vrh