Podjetna Slovenija gre naprej

Če smo kdaj v Sloveniji med podjetniki in v podjetništvu potrebovali športnega duha, je to zdaj. Saj se spomnite tistega komada Kreslina, Lovšina in Predina – Slovenja gre naprej. No, zdaj je čas za to, da gre naprej podjetna Slovenja. Prav tako ambiciozna kot športna Slovenija.

Danes je pred vami naša revija v novi preobleki, to je z novim imenom, ki bistveno bolj odseva njeno poslanstvo – Podjetna Slovenija. Podjetna Slovenija pa ni le revija.

 
Podjetna Slovenija = revija + portal + spletni pogovori

Reviji so se že lani pridružili spletni pogovori. Naši gostje so bili dr. Egon Zakrajšek na temo posledic začetka vojne v Ukrajini, Blaž Brodnjak na temo sprememb v denarni politiki, Luka Podlogar in Primož Cencelj na temo, kam z denarjem v novih razmerah, Maja Bednaš na temo napovedi v letu 2023 in Kristina Kočet Hudrap na temo razpisov v letu 2023.

Na začetku letošnjega februarja pa smo gostili nedavno predsednico svetovne organizacije nacionalnih združenj nabavnikov Marino Lindič na temo, kakšne trende kaže indeks nabavnikov PMI. Morda pa se vendarle že kažejo prvi znanilci gospodarske pomladi. Preberite intervju z Marino Lindič v tej reviji.

Več o spletnih pogovorih lahko preberete na SPLETNI POGOVORI. To je tudi del novega portala podjetnaslovenija.si. Vsak dan na njem objavljamo nove informacije in napovedi, ki so pomembne za prihodnost podjetnikov in vseh podjetnih ljudi v naši državi.

S tem sledimo uredniški politiki naše revije. Povsod za vas pripravljamo selekcijo najpomembnejših informacij in trendov za vašo prihodnost. Pri pripravi člankov pa poiščemo še nasvete poznavalcev.

Za vrhunsko, predvidljivo in odgovorno podjetništvo.

Zato gradimo partnerstva. Z veseljem se zahvaljujem našim novim desetim partnerjem, s katerimi si delimo informacije, da bo naše skupno delo lahko še bolj kakovostno.

To so: BNI Slovenija, CEED Slovenija, Startup Slovenia, Britansko-slovenska gospodarska zbornica, Dun & Bradstreet Slovenija, Slovensko-nemška gospodarska zbornica, Spirit Slovenija, Združenje nabavnikov Slovenije, AmCham Slovenia in 500 podjetnic. Hvala, da ste z nami za naše skupno dobro.

Naša vrata so odprta za nova partnerstva.

Podjetna Slovenija gre naprej.

Če želite poleg revij prosto dostopati tudi do vseh vsebin na portalu in spletnih pogovorov, se vaša pot do naročnine začne TU. Veseli vas bomo.

Postanite naročnik Podjetne Slovenije

Naročnikom revije omogočamo tudi spremljanje ekskluzivnih spletnih pogovorov na temo izjemno aktualnih tematik.

  • Cena paketa 91 €
Pomakni se na vrh