Neizkoriščen biser v osrčju narave

V osrčju Pohorja se nahaja kotiček, ki združuje prvinsko naravo, aktiven oddih in celovito sprostitev za vsakogar. Ponuja celo vrsto aktivnosti, tako v zimskem času kot v toplejših poletnih mesecih, lokacija pa je kot nalašč tudi za produktivna in edinstvena poslovna srečanja.

Gre za Pohorje Village Wellbeing resort, ki je v stilu alpske vasice čudovito umeščen sredi neokrnjene narave, locirane praktično na smučišču.

Resort tvorijo Forest hotel & apartments Videc, nastanitve, ki se ponašajo z neposrednim razgledom na zasnežene vrhove smrek in ponujajo popolno sprostitev za vsakogar. Izbirate lahko med prostornimi apartmaji ali sobami, ki ponujajo prijetno bivanje tako za družine, kot za pare. Wellness & Spa Family appartments and hotel Bolfenk pa predstavlja namestitve v sobah in apartmajih, ki ponujajo udobno razkošje bivanja. Je neposredno povezan z WellNest hišo, ki je hiša udobja in sprostitve, kar pomeni, da se lahko do razvajanja telesa in duha sprehodite kar v kopalnem plašču. Na voljo so številne savne, bazen, masaže in čudovit ambient.

Družba 5 Start je turistični ponudnik, ki se na zemljevidu namestitvenih ponudnikov pojavlja že vrsto let. Sprva so delovali kot ponudniki mestnih namestitev v Betnava hotelu Maribor, in v Maribor Inn hotelu, pred tremi leti pa so se odločili prebuditi spečega princa na Pohorju, čemur so se popolnoma posvetili.

Ljudje vse bolj iščemo mir

Pohorje je destinacijski biser, ki je bil v preteklosti deležen le malo pozornosti, nerazvitost destinacije pa je po svoje tudi prednost, saj ljudje vse bolj iščemo mir, tako notranjega kot zunanjega.

»Pohorje Village resort je tako v tem pogledu pravzaprav zelo strateško umeščen, prav na sredo neokrnjene narave in kot tak ima izjemen potencial,« poudarjajo v družbi 5 Start.

Prav to so imeli v mislih, ko so snovali novo zgodbo, k odločitvi pa je veliko pripomoglo tudi dejstvo, da je tu veliko lokalnih ponudnikov z odlično kvaliteto, ki lahko to zgodbo zaokrožujejo.
»Mi znamo delovati v turizmu, razumemo spremembe turističnih tokov in se jim pravočasno prilagajamo. Trenutno vzporedno delujemo aktivno na digitalizaciji turizma, ki prinaša enormen prihranek na stroških, kot tudi avtomatizaciji dela, ki dopušča manj človeških napak,« še dodajajo v podjetju. Po vseh teh novih poteh so zdaj že dobro zakorakali.

Najde se nekaj za vsakega gosta

Pohorje Village resort v svoj objem vabi tako pare kot družine, pa tudi seniorje ki so vedno zelo cenili Pohorje in njegove danosti. Kratkoročen cilj ponudnika je zagotoviti tudi športno dvorano, bo bistveno spremenila segment gostov, še vedno pa bodo veliko pozornosti namenjali individualnim gostom.
»Prav zaradi njih je pravzaprav delati v hotelirstvu in turizmu velik užitek,« poudarjajo v podjetju % Start.

Najboljša izbira za zimske počitnice

Pohorje Village resort se nahaja ob največjem smučarskem centru v Sloveniji, kjer lahko smučarji uživajo v več kot 40 kilometrih smučarskih prog različnih težavnostnih stopenj. Smučišče ima najdaljšo osvetljeno smučarsko traso v Evropi, vse to pa so razlogi, ki goste prepričajo, da se ob izbiri zimske destinacije odločijo prav za ta resort. Poskrbljeno je za pestro doživetje ne glede na to, v kakšni družbi pridete.
»Za naše goste pripravljamo bogat otroški animacijski program, imamo tudi igralnico za najmlajše, gaming kotiček za tiste malo starejše, veliko degustacij in zabavnih večerov za odrasle ter nenazadnje plavanje v bazenu, razvajanje telesa in duha v WellNest hiši, ki ponuja res pester nabor storitev, kjer vsak najde nekaj zase,« naštejejo v podjetju. Apartmaji s kamini pa ob tem pričarajo tisto pravo zimsko pravljico in ustvarjajo nepozabne družinske spomine.

Doživetja, ki napolnijo tako telo kot duha

Pred vrati pa je tudi že letna sezona, ki je v Pohorje Village Resortu še posebej čudovita. Označene pešpoti, ki navdušujejo z bogato naravno kuliso in dih jemajočimi razgledi, nabiralništvo in obisk energetske poti z zemljevidom. Nepogrešljiva je tudi sodobno urejena kolesarska infrastruktura, ki ponuja zares aktiven oddih, prežet s svežim zrakom in gibanjem v naravi. Gostje imajo na razpolago izposojo električnih koles z vso pripadajočo opremo, v zimskem času pa izposojo smučarske opreme in najem lastnega smučarskega učitelja. Ne gre pozabiti tudi na doživetje štajerske kulinarike, ki razvaja brbončice ter na cenjena okoliška vina in penine. Nenazadnje pa je tu še bližina centra mesta Maribor, ki ima prav tako ponuditi veliko: nekaj kratkih minut vožnje z vzpenjačo, ki je svojevrstno doživetje in zelo priljubljena točka za Instagram navdušence.

Na spletnih straneh in socialnih omrežjih resorta lahko spremljate redne objave o nadgradnjah ponudbe z aktivnostmi, ki kar najbolje zaobjamejo telo in duha. Našli boste skrbno oblikovane joga oddihe, razne detox vikende in podobna doživetja, ki ponujajo tisto nekaj več.

Vnesite v poslovna srečanja tudi košček narave

Lokacija sredi neokrnjene narave poleg turistične ponudbe nudi tudi resnično najlepša »zelena poslovna srečanja«. Na voljo so prostorne dvorane z najsodobnejšo avdio-video opremo in velikimi okni s pogledom na zeleni gozd, ki bo umiril misli in povečal produktivnost. Pozdravile vas bodo prijetna gozdna klima, lokalna prehrana in pregovorna štajerska gostoljubnost, ki vsakemu dogodku doda nepozaben pečat.

Izbirate lahko med široko ponudbo zanimivih aktivnosti kot so:

  • Pohorska štafeta
  • Vožnja z vzpenjačo
  • Vodene kolesarske ture z električnimi kolesi
  • Vodeni pohodi z degustacijami
  • Igre brez meja
  • Aktivacija humorja
  • Lov na zaklad
  • Arty party za umetniško izražanje, joga, ali pa kuharska delavnica s Saro Rutar

»Našim poslovnim gostom prepuščamo samo bistven del: zabavo, smeh in povezovanje, za vse ostalo poskrbimo mi,« zagotavljajo v resortu.

V prvi vrsti ostaja predanost gostom

V prihodnosti pa se resortu obetajo novosti, ki bodo ponudbo še popestrile. Trenutno je veliko truda usmerjenega v začetno fazo gradnje športne dvorane, ki bo stala v neposredni bližini in športnikom na raznih pripravah omogočala res kvalitetno podlago za delo. Vzporedno pa je družba 5 Start tudi ekskluzivni zastopnik za pametno aplikacijo TMRW v Sloveniji, ki nudi pametne rešitve za hotelske namestitve.
»Brezkontaktno poslovanje je zdaj zagotovo nova prihodnost hotelirstva in turizma nasploh. Na eni strani gostu omogočamo varno izkušnjo, lastnikom namestitev pa optimiziranje stroškov, boljšo preglednost in nov segment gostov,« zagotavljajo v podjetju. V digitalni družini imajo že zdaj lepo število novih članov, podjetij, ki se zavedajo, da se turistični sektor kot tak, spreminja.

Ob tem pa poudarjajo:

»Še vedno pa smo s srcem predani ustvarjanju izkušenj naših dragih gostov, ki pridejo iskat človeški stik, izmenjavo energij, ki jo narava in ljudje pri nas, v Pohorje Village Resortu, ponujajo v izobilju.«

  Sorodni prispevki

Pomakni se na vrh