O cenah tudi na Nabavni konferenci.

11. in 12. maja se bo v Portorožu odvijala Nabavna konferenca 2023, na kateri bodo domači in tuji strokovnjaki z občinstvom delili spoznanja, zakaj je nabava kreator vrednosti v turbulentnih časih.

Ali ste med tistimi, ki verjamejo v moč nenehnih izboljšav, svežih, naprednih pogledov, v harmonijo preizkušenih pristopov in najnovejših trendov?

Ali prisegate na inoviranje, digitalizacijo, nove tehnike vodenja in motiviranja ter trajnostni razvoj kot pospeške vašemu nabavnemu poslovanju in s tem vaši poslovne učinkovitosti?

Če ste prikimali, vas prijazno vabimo na Nabavno konferenco 2023, v družbo domačih in tujih strokovnjakov, ki bodo z vami delili spoznanja, zakaj je nabava kreator vrednosti v turbulentnih časih!

Navdušili vas bodo številni domači in tuji strokovnjaki: Bernard Gracia, dr. Peter Wostner, Tom Bundgaard, Herve Legenvre, Ines Sturm, Thomas Kamper, Predrag Marković, Denis Miletović in še mnogi drugi.

Pridružite se nam 11. in 12. maja v Portorožu!

Več informacij o dogodku: https://www.planetgv.si/nabavna-konferenca/

Teme so zanimive, vabi organizator konference, Združenje nabavnikov Slovenije, ki je tudi partner Podjetne Slovenije. Naštevamo nekaj panelov:

  • Izkušnje, ki smo jih pridobili v preteklih in zdajšnjih krizah za uspešnejše krmarjenje skozi prihodnje izzive (Bernard Garcia, EIPM));
  • Odpornost in strukturna preobrazba podjetniškega sektorja v spremenjenih globalnih razmerah (Peter Wostner, Urad RS za makroekonomske analize in razvoj)
  • Nestanovitne cene surovin in dve strategiji, ki ju nujno potrebujete (Tom Bundgaard, Mintec)
  • Ogljik je postal stroškovna postavka (Herve Legenvre, EIPM)
  • Vloga krožne nabave pri spodbujanju trajnosti v verigah vrednosti (Ines Sturm, OBB).

Intervju s Tomom Bundgaardom na temo cen si lahko preberete v zadnji številki revije Podjetna Slovenija ali na povezavi https://podjetnaslovenija.si/vsebina/v-letu-2024-bodo-cene-nizje/

 

  Sorodni prispevki

Pomakni se na vrh