Nagrade FDI: Elan, Carthago, Spar in Boxline UCL

»Slovenija bi lahko bila po svojih karakteristikah (tako po zemljepisni legi kot politični usmeritvi) med zmagovalci na področju tujih neposrednih naložb.«

To je včeraj na zaključni prireditvi FDI Awards 2023 (priznanja najboljšim tujim investitorjem) poudaril glavni gost profesor dr. Mojmir Mrak.

Intervju z njim, s celovitim pregledom in prognozami razvoja gospodarstva po svetu in pri nas, si lahko preberete tudi v sveži, novembrski izdaji revije Podjetna Slovenija in na povezavi:

Nevarna kombinacija: dražja nafta in visoka slovenska inflacija

Spirit Slovenija je skupaj z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport včeraj podelil priznanja naslednjim najboljšim tujim investitorjem: Carthagu, d. o. o. v kategoriji veliko podjetje, Boxlineu, d. o. o. v kategoriji malo in srednje veliko podjetje, Elanu, d. o. o. v kategoriji zeleno, ustvarjalno, pametno in Sparu Slovenija, d. o. o., v kategoriji pomemben vpliv na slovensko gospodarstvo.

Spirit Slovenija je partner Podjetne Slovenije, zato je bila zadnja, sveža izdaja revije na razpolago vsem udeležencem dogodka.

  Sorodni prispevki

Pomakni se na vrh