Odštekana pogostitev: gostje so pojedli slikarsko umetnino
- Goran Novković
- 7 novembra, 2025
- Mnenja
- Foto: Barbara Reya
»Odprtje tega posestva je bilo združeno z dogodkom za naše poslovne partnerje, ki ga priredimo vsakih nekaj let. Čas je bil, da lansiramo nov koncept, nov trend. V ospredju je bil kulinarični performans.«
In kaj pa je bilo pri tem odštekanega?
»Sodelovali smo s slikarjem, ki je z živilskimi barvami slikal na platno, kamor je bila hkrati postavljena tudi francoska sladica croque-en-bouche. Gostje so ves večer spremljali slikanje, nato pa prijeli košček te sladice, z njim pomazali po sliki in to pojedli. Tako so občutili okuse.
Imamo tudi obred, ko na dogodek pripeljemo 50- do 100-kilogramsko tuno, odvisno od velikosti dogodka. Kuhinjski mojster, ki jo zna razsekati, pred gosti iz nje naredi sašimi. Pred kratkim smo lansirali še tako imenovani crudo stolp, ki visi s stropa kot lestenec. Na njem so crudo dobrote, denimo surove ostrige. To je zdaj eden od trendov.«
Celotni intervju z Martinom Jezerškom si lahko preberete v reviji Podjetna Slovenija in TUKAJ.
Iz posebnih izdaj

Preden postanete blagovna znamka, se pogovorite sami s seboj
Osebna blagovna znamka je danes veliko več kot zgolj prisotnost na družbenih omrežjih. Je premišljen

2. tir in posodobitev železnic ne bosta dovolj!
Direktor Združenja za promet pri Gospodarski zbornici Slovenije Robert Sever ugotavlja, da je slovenska logistika s svojimi kapacitetami in zaradi

Stroški kibernetskih napadov se merijo tudi v več sto milijonih
Še slab teden nas loči do dogodka »Kibernetska varnost – ključni izziv za slovenska mala in srednje velika podjetja«, ki

Rekorderka po rasti med največjimi podjetnicami
Slovenski avtodomi kmalu v Južni Koreji. Tako pravi podjetnica, ki z možem že snuje tudi preboj v Južno Korejo in



