Preberite tudi: Čiščenje in zaščita vrhunske kakovosti
Promocijsko besedilo
Iz Ajdovščine vsak dan 3 MIO kosov sladoleda
Si predstavljate, da v ajdovskem podjetju Incom izdelajo toliko sladoleda vsak dan, da bi moral vsak Slovenec pojesti enega in pol, da bi pojedli dnevno proizvodnjo?
To je kar 3 milijone kosov. Izdelajo tisoč različnih vrst, razvažajo pa ga na vse konce sveta.
Kako je Ajdovščina z Incomom postala prestolnica slovenskega sladoleda?
O tem pa tudi o tem, zakaj so krize priložnost za rast, se bo urednik revije Podjetna Slovenija Goran Novković pogovarjal z direktorjem podjetja Incom Boštjanom Jerončičem na že 17. spletnem dogodku Podjetne Slovenije, ki bo potekal 9. aprila ob 18. uri. Prijavite se lahko TUKAJ.
Zanimiva debata nas čaka.
Preberite tudi: Zmanjšajte si stroške ravnanja z odpadki
Promocijsko besedilo

Boštjan Jerončič: Ali veste, kje je prestolnica slovenskega sladoleda?
Kako je Ajdovščina postala prestolnica slovenskega sladoleda? In kako bo še močnejša?
NOVA IZDAJA NA SPLETU:
NOVA EVROPA
Sorodni prispevki