Slovenski SBC podjetnik Podjetna Slovenija

Na začetku prihodnjega leta bo minilo pet let od prvega izida naše revije. V tem času je revija postala glas članov SBC, pa tudi vseh drugih odličnih in odgovornih slovenskih podjetnikov. Postala je glas vseh tistih, ki se dobro zavedamo, kako zelo pomembno je, da je naša domovina čim bolj podjetna. Torej vseh, ki se zavzemajo za podjetno Slovenijo. Organizacij, posameznikov, družin.

Nastopil je torej pravi trenutek, da revija tudi uradno dobi ime, ki najbolje ponazarja, katere vrednote zastopa. To so vrednote vrhunskega, a tudi odgovornega podjetništva. In to je vrednota podjetnosti, ki je širša od samega podjetništva. Simbolizira zavezništvo za podjetno Slovenijo.

Kontekst.io na spletu zelo dobro opisuje besedo podjetno z naslednjimi sinonimi: ambiciozno, velikopotezno, zagnano, entuziastično, prodorno, inovativno, kreativno, širokopotezno, samozavestno, energično, vizionarsko, bojevito, iznajdljivo, podjetniško, obetavno, ustvarjalno, drzno …

Ob teh besedah ni treba pisati programa. V prejšnjem odstavku je napisano vse. Tam je opredeljeno vse tisto, kar moramo storiti, da nam bo v Sloveniji bolje. Samo tako bomo na vseh področjih dosegali še boljše rezultate. Vrhunsko in hkrati odgovorno podjetništvo bo pri tem srce oziroma motor podjetnosti, ker njene rezultate prodaja na trgu. Vsi zavezniki podjetnosti pa bomo skupaj še močnejši.

Po novem letu bo naša revija prvič izšla z imenom Podjetna Slovenija. To bo še naprej revija članic in članov SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, drugih uspešnih in odgovornih podjetnikov ter vseh podjetnih v državi. Tudi podjetnih družin. Prav v tej reviji lahko preberete štiri intervjuje s podjetnimi družinami. Ne samo v podjetništvu, ampak tudi v športu in znanosti.

V prihodnje namreč želimo še bolj širiti obzorja. Še naprej pa bomo skrbeli tudi za informacije, napovedi in nasvete, ki vam bodo olajšali pot v prihodnost. Usmerjeni bomo v prihodnost in našim podjetnim bralcem z nasveti zagotavljali podporo. V reviji. In po novem tudi na spletnem portalu.

Dragi akterji in simpatizerji podjetne Slovenije. Veliko podjetnosti in uspeha, manj turbulenc ter seveda obilo zdravja in zabave vam v novem letu želita – Podjetna Slovenija in podjetnaslovenija.si.

Pomakni se na vrh