Kakovosten ponudnik transportnih in gradbenih storitev

Podjetje AŽMAN, d.o.o., Lesce je sodobno logistično podjetje z razvejano dejavnostjo na področju mednarodnega cestnega transporta razsutih tovorov in gradbeništva.

Podjetje zaposluje 60 ljudi. V letu 2022 so ustvarili dobrih 14 milijonov EUR prihodkov s kontinuirano letno rastjo 8-10 %.

Zanesljivi in inovativni

Podjetje Ažman, d.o.o., Lesce naročniki storitev poznajo kot zanesljivega poslovnega partnerja, z velikim posluhom za optimizacijo in racionalizacijo stroškov podjetij kakor tudi transportnih časov in poti. To jim uspeva samo s timskim delom in dobrimi medsebojnimi odnosi bodisi med zaposlenimi bodisi naročniki ter vsemi, ki so kakorkoli povezani z delovnimi procesi v podjetju. 

Sodobna mehanizacija in zmogljivosti

Poleg svoje osnovne dejavnosti, prevozništvo/logistika, se je podjetje v letu 2008 pričelo ukvarjati z izvajanjem gradbenih storitev, saj je trg ponujal možnost razvoja tudi na tem področju. S strokovnim in izkušenim kadrom so želeli predvsem na področju nizkih gradenj doseči prepoznavno ime podjetja.

Z najsodobnejšo gradbeno mehanizacijo, strokovnostjo in izkušenim kadrom smo zanesljiv partner pri nizkih gradnjah. Izvajamo vse vrste rušitvenih del in zemeljska dela. Naši najsodobnejši bagri, kamioni, valjarji so doma na asfaltiranih in gozdnih cestah, v gradbenih jamah, predorih,« pravijo.

Z lastno separacijo poskrbijo za pesek želene granulacije, s sodelovanjem z Betonarno SAVA d.o.o. pa za certificirane betonske mešanice. Sodobna gradbena mehanizacija, lastna proizvodnja in partnerstva jim omogočajo, da storitve opravijo hitro, kakovostno in po konkurenčnih cenah.

Njihov največji projekt v letu 2023 je odstranitev obstoječe dvosedežnice in novogradnja krožnokabinske žičnice Zadnji Vogel.

  Sorodni prispevki

Pomakni se na vrh