Vaš naslov za nepozabna doživetja

Flucher je ime, ki se na trgu uspešno predstavlja že skoraj trideset let. Nudijo široko ponudbo turističnih storitev, od avtobusnih prevozov in vodenih ogledov do vrhunskih nastanitev.

V Flucherju nudijo pester izbor strokovno pripravljenih destinacij, ki zadovoljijo še tako zahtevnega gosta.

Izvajajo vnaprej izoblikovane izlete po gorenjskem, kozjanskem in primorskem, ki vključujejo vse najpomembnejše destinacije posameznih pokrajin, program pa po vaših željah tudi dopolnijo in dodatno prilagodijo. Nudijo tudi svetovanje in pripravo počitnic, izletov in potovanj po lastnem izboru, še posebej radi pa organizirajo potovanja za zaključene skupine in društva.

Po usluge turistične agencija Flucher se lahko odpravite v Rogaško Slatino in v Celje.

Pravo vozilo za vsako priložnost

V vseh uspešnih letih delovanja so v Flucherju svoj avtobusni vozni park primerno okrepili glede na želje in potrebe, ki so jih zaznali na trgu. Danes razpolagajo s kar šestnajstimi sodobno opremljenimi vozili, s katerimi izvajajo turistične prevoze, nudijo prevoze invalidov, služijo pa tudi kot spremljava na razne kolesarske izlete in potovanja. Vsem tistim popotnikom, ki se najraje potepajo sami, nudijo tudi možnost najema avtodoma.

Za še posebej nepozabno izkušnjo ob pomembnih priložnostih vam Flucher nudi tudi najem edinstvenega VIP avtobusa. Primeren je za razna srečanja, obletnice in ostale družabne dogodke, ki kličejo po višjem nivoju doživetja. Kot tak je ravno pravšnja izbira predvsem za razne konferenčne dogodke.

Vrhunske nastanitve za vse letne čase

Poleg potovanj v Flucherju nudijo tudi nastanitev Apartments Villa Golf, ki se nahaja v neposredni bližini Term SPA Rogaška, le nekaj korakov od glavnega trga v Rogaški Slatini. Kot taka je optimalna izbira tako za goste toplic kot za obiskovalce, ki si želijo izkusiti kraj. Nudi klimatizirane nastanitvene enote z brezplačnim parkirnim mestom in brezplačen brezžični internet, studii in apartmaji pa vključujejo kabelsko televizijo in dobro opremljeno kuhinjo. Najbližje trgovine z živili so oddaljene le kratek sprehod od nastanitve, medtem ko sta avtobusna in železniška postaja oddaljeni 1,5 km.

V razdalji krajšega izleta z avtomobilom je moč najti tudi smučišče Janina, golf igrišče Amon, tovarno čokolade Olimje in številne možnosti za jahanje konj, zato je bivanje dobrodošlo v vsakem letnem času.

  Sorodni prispevki

Pomakni se na vrh