Dnevno sveža sadna malica kar v podjetju

Ste že kdaj razmišljali o tem, kako v podjetje prinesti več svežine, kakovostne hrane in prijetnega počutja?

Rešitev boste našli v Gajbici, z njo pa boste poleg dobrega vzdušja na delovnem mestu poskrbeli tudi za podporo lokalni pridelavi in slovenskemu kmetijstvu.

Gajbica že od leta 2014 sodeluje z manjšimi lokalnimi pridelovalci sadja in zelenjave ter ponudniki dobrot, s katerimi zagotavljamo širok izbor kakovostnih izdelkov s preverjenim poreklom. Zavezani smo k pravičnemu plačilu ponudnikom in zanesljivi storitvi vse do končne dostave v pisarno.

Podpiramo lokalno, izbiramo sezonsko

Prednost dajemo sezonskemu sadju in zelenjavi, pridelanih na okoliških kmetijah. Sodelujemo že z več kot 40 kmetijami in ponudniki z različnih koncev Slovenije, ki nam dnevno dostavljajo pridelke, zato so naše gajbice vedno polne svežega sadja in zelenjave. Sodelujemo že z več kot 30 kmetijami in ponudniki z različnih koncev Slovenije, v devetih letih delovanja pa smo odkupili in dostavili že več kot 200 ton lokalno pridelanega sadja.

Zaupa nam že več kot 200 podjetij

Svoje gajbice redno prejemajo podjetja z vseh koncev Slovenije, med njimi Porsche Slovenija, Telemach, Kolektor, Informatika, d. d., Summit Leasing, Volvo, Triglav zavarovanje, Telekom, IGM Zagorje, Sportradar, Pacient, Celtra in še mnoga druga.

Šest ključnih prednosti Gajbice

  • Sveži pridelki: Sadje in zelenjavo na dan dostave ročno preberemo in previdno zapakiramo.

  • Transparentnost: Pri vsakem izdelku navedemo, na kateri kmetiji je bil pridelan.

  • Trajnost: Izdelke pakiramo brez plastike in jih dostavljamo v lesenih gajbicah, ki nam jih ob naslednjem srečanju lahko vrnete.

  • Odzivnost: Odprti smo do vseh želenih sprememb, do katerih morda pride v procesu med naročilom in dostavo. Ažurnost in prožnost sta nam domači.

  • Prilagodljivost: Prilagodljiv način plačila in dostava po celi Sloveniji.

  • Sestavljeno po vaše: Gajbico lahko sestavite po lastnem okusu in jo prilagodite željam svojih zaposlenih.

Spoznajmo se!

Na prvem vtisu gradimo pomembno zaupanje, zato vam dostavimo neobvezujočo promocijsko gajbico, da se lahko sami prepričate o kakovosti sadja. Poleg sadja vam lahko ponudimo še oreščke, sendviče, rogljičke, smutije, rezano sadje in celo gurmanske dobrote malih kmetij in večjih ponudnikov. Gajbico lahko popestrite z unikatnimi salamami in klobasami BioSing, mlečnimi izdelki s Kmetije Flis ter Mlekarne Planika, gurmanskimi dobrotami vrhunskih mojstrov Hiše Franko in sladkimi kreacijami iz Atelier Karim.

Osvežitev in vitamini v steklenički

Sveže pripravljeni smoothie napitki so dobrodošla popestritev in osvežitev dogodkov, seminarjev in daljših sestankov. Vsebujejo le sezonsko sadje in zelenjavo naših ponudnikov ter sveže stisnjen pomarančni sok, brez dodatkov in skritih sestavin.

Smoothie napitki so sveže pripravljeni na dan dostave in so na voljo v 4 sadnih in 2 sadno-zelenjavnih različicah, da zadostijo vsakemu okusu.

  Sorodni prispevki

Pomakni se na vrh